Verzending & Retourneren

HOE WORDT MIJN E-BIKE BEZORGD?

Al onze e-bikes worden voor verzending eerst zorgvuldig geïnspecteerd en bijna volledig in elkaar gezet in onze fabriek. Waarna deze ingepakt wordt in een specials vervoersdoos. Nadat je Voetsbike bezorgd is door het transportbedrijf, hoef je alleen maar de pedalen, voorwiel en het stuur vast te zetten. Uiteraard wordt hiervoor een gereedschapset bijgeleverd. Als er een voorrek of ander accessoire bij je fiets hoort, dan zal je die ook nog even moeten installeren. Mocht het niet lukken, dan kunnen we je altijd helpen.

Schadeclaims tijdens verzending

Inspecteer uw product (en) ONMIDDELLIJK op schade. Schadeclaims voor vracht zijn zeer tijdgevoelig. We accepteren geen schadeclaims tijdens verzending na 24 uur ontvangst van het product. Noteer eventuele schade aan uw product (en) op de vrachtbrief voordat u en de chauffeur zich aftekenen op de zending. Maak foto’s van eventueel gevonden schade en dateer de afbeeldingen. Bewaar al het verpakkingsmateriaal en papierwerk totdat het inspectieproces is voltooid.

Meld schadeclaims binnen 24 uur na levering aan een medewerker van de Voets-klantenservice. Neem contact op met onze afdeling Technische ondersteuning via info@voetsbikes.nl of support@voetsbikes.nlvoor instructies voor retourneren / vervangen.

Retourneren

Als u, ondanks de verstrekte informatie, niet tevreden bent met uw aankoop, bieden wij u de mogelijkheid om deze binnen 14 dagen te ruilen of retourneren, mits het product ongebruikt is en zich in de originele staat bevindt.

Indien er sprake is van schade bij het uitpakken, dient u deze eerst te melden met bewijs, voordat u de Fatbike in gebruik neemt. Let op: de schade moet binnen 24 uur gemeld worden.

Voor zowel de aankoop van een Fatbike als onderdelen en accessoires geldt een bedenktijd van 14 dagen.

Let op: de kosten voor retourzending en eventuele montagekosten zijn voor uw eigen rekening.

Als u het product in nieuwstaat retourneert, ontvangt u het volledige aankoopbedrag terug, met uitzondering van eventuele retourkosten.

Voor een fiets betekent dit dat deze compleet (inclusief lader en beide sleutels), zonder schade en met minder dan 5 kilometer op de teller moet worden geretourneerd. U bent aansprakelijk voor de waardevermindering als gevolg van het gebruik van de fiets indien u het product intensiever heeft gebruikt dan nodig is om het goed te kunnen testen. Om een fiets te beoordelen is het niet nodig om meer dan 5 kilometer te fietsen. Als u meer dan 5 kilometer ermee rijdt, brengen wij een afschrijvingspercentage in rekening, omdat wij de fiets dan niet meer als nieuw kunnen verkopen. Ook als u het product incompleet of beschadigd retourneert, zal er een afschrijving worden toegepast.

Voor accessoires geldt dat de producten onbeschadigd en in de originele verpakking, inclusief eventuele toebehoren, moeten worden geretourneerd.

De hoogte van de afschrijving wordt bepaald door een deskundige monteur en is afhankelijk van het aantal gereden kilometers en/of de hoeveelheid schade. Doorgaans ligt de afschrijving tussen de 10% en 25% van de nieuwprijs.

Scroll to top