Shop

Lizard (Uitverkocht) verwacht September

€2,299

Een echte beauty deze metallic parmoer witte e-fatbike. Met zijn white wall banden en authentieke look is dit een echte eyecatcher! Deze stoere en robuuste e-bikes zijn enorm duurzaam, omdat ze geen uitstoot leveren, vanwege het trapsysteem en de elektrische aandrijving en 756Wh Accu. Zo leg je op een milieuvriendelijke manier snel grote afstanden af.

€2,299

Mat zwart supervet! Hiermee maak jij de blits op de buurt! Met geringe inspanning uw eindbestemming behalen? Geen probleem voor deze stoere e-fatbike. Deze e-bikes bieden jou de mogelijkheid te kiezen uit 5 verschillende standen voor trapondersteuning, die eenvoudig in te stellen zijn via het LCD-display op het stuur en de besturingsknoppen aan de linkerkant. Dit display toont een overzicht van de totaal gereden kilometers. Tevens is het batterijpercentage en de actieradius van de lithium-ion accu makkelijk af te lezen.

Rex

€2,799

Benzine slurpend stinkende lawaai scooters? Echt niet meer van deze tijd! Met deze e-fatbike kan ook jij grote afstanden afleggen door de niet 1 maar 2 accu’s! De motor heeft een koppel van 80 Nm en een beenkrachtversterking vanaf 300%. Deze krachtige motor gecombineerd met de grote lithium accu’s zorgt ervoor dat jij moeiteloos op je bestemming aankomt.  De fatbikes van VOETS hebben namelijk een actieradius van wel 140 kilometer! De uitneembare lithium accu’s kan overal eenvoudig worden opgeladen, net zo gemakkelijk als het opladen van je telefoon!

Scroll to top